Noutati :

Comerciantii din Timisoara vor fi obligati sa spele geamurile magazinelor in fiecare dimineata. Altfel, risca amenzi!

25 mai, 2013 - 10:54 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Luna si bec! Asa vor trebui sa arate vitrinele magazinelor din Timisoara incepand din aceasta vara. Autoritatile locale vor sa-i oblige pe comercianti sa spele geamurile pravaliilor. Daca nu o fac, sunt pasibili de amenzi.

Anuntul a fost facut de viceprimarul Traian Stoia, care lucreaza deja la un proiect de hotarare in acest sens. In plus, a trimis cativa alpinisti utilitari sa spele geamurile cladirii Directiei Fiscale, care aveau un strat gros de mizerie pe ele.

„Trebuie sa-i obligam sa spele vitrinele la fel ca la Viena, inainte de fiecare deschidere a magazinului, ca acestea sa arate decent, nu cum arata Directia Fiscala, cu toate uleiurile de la esapamentul masinilor. Noi am facut la Directia Fiscala acum, asta e semnalul, noi am facut, sa faca si ei, de-aia n-am facut hotararea inainte de a spala geamurile Directiei Fiscale”, a declarat Traian Stoia. Se pregatesc amenzi pentru cei care nu o fac.

Edilul spune ca orasul trebuie sa arate asa cum arata Viena, nu sa fie considerat doar „Mica Viena”. De altfel, comerciantii sunt obligati sa intretina curatenia in magazinele pe care le au, prin hotararea de consiliu local privind constatarea si sanctionarea contraventiilor in Timisoara.

Potrivit HCL 371, agentii economici sunt obligati „sa asigure repararea, spalarea geamurilor si a vitrinelor, inlocuirea celor sparte, intretinerea firmelor si a fatadelor cladirilor in care isi desfasoara activitatea, inclusiv spalarea, curatarea si zugravirea periodica a acestora”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. primaria are termopane cu rama alba la demisol cu toate ca este cladire istorica. pe linga toate astea ferestrele sint murdare. nu murdare, infecte.