Colterm nu opreste caldura nici daca sunt 20 de grade Celsius in noiembrie

Desi temperaturile de afara ne indeamna cu gandul mai degraba la un inceput de primavara, luna noiembrie intra in graficul de toamna-iarna al Colterm. Asa ca, odata ce se furnizeaza deja caldura in apartamentele timisorenilor, aceasta nu va fi oprita. Multi abonati cred ca este o adevarata risipa sa fie incalzite tevile cand sunt 23-24 de grade Celsius afara, deja de zile bune,  si ca platesc degeaba caldura. Cu toate acestea, Regia de Termoficare nu opreste furnizarea agentului termic si precizeaza ca fiecare bloc are posibilitatea sa intrerupa caldura de la robinet. "Coltermul nu va opri caldura in aceasta perioada pentru ca sunt locatari care au nevoie de caldura, chiar daca afara temperaturile sunt ridicate. In schimb, blocurile pot opri de la subsol caldura furnizata de colterm. Cei care se hotarasc ca nu vor caldura o pot intrerupe intre anumite segmente orare. Asociatia de locatari trebuie sa faca o sedinta si sa decida in acest sens. Noi dam in continuare caldura pentru ca unii vor, altii nu vor", a declarat Laura Manole, purtator de cuvant al Colterm.

Desi temperaturile de afara ne indeamna cu gandul mai degraba la un inceput de primavara, luna noiembrie intra in graficul de toamna-iarna al Colterm. Asa ca, odata ce se furnizeaza deja caldura in apartamentele timisorenilor, aceasta nu va fi oprita.

Multi abonati cred ca este o adevarata risipa sa fie incalzite tevile cand sunt 23-24 de grade Celsius afara, deja de zile bune,  si ca platesc degeaba caldura.

Cu toate acestea, Regia de Termoficare nu opreste furnizarea agentului termic si precizeaza ca fiecare bloc are posibilitatea sa intrerupa caldura de la robinet.

„Coltermul nu va opri caldura in aceasta perioada pentru ca sunt locatari care au nevoie de caldura, chiar daca afara temperaturile sunt ridicate. In schimb, blocurile pot opri de la subsol caldura furnizata de colterm. Cei care se hotarasc ca nu vor caldura o pot intrerupe intre anumite segmente orare. Asociatia de locatari trebuie sa faca o sedinta si sa decida in acest sens. Noi dam in continuare caldura pentru ca unii vor, altii nu vor”, a declarat Laura Manole, purtator de cuvant al Colterm.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Corecta pozitia Colterm.

  2. Chiar daca opresti caldura de la subsol trebuie sa golesti instalatia de apa tur-retur,pentru ca instalatiile coloanelor din apartamente sint colmatate,majoritatea blocurilor fiind construite inainte de 1989…La opriri succesive fara golirea coloanelor tevile ,,pusca” rapid…In mod logic se putea da caldura in regim de noapte,de la 18-06…