Colterm incepe probele la rece. Vezi cand se da drumul la incalzire in Timisoara in toamna aceasta!

TIMISOARA. Reprezentantii Colterm anunta ca, incepand din 17 septembrie, angajatii societatii de salubrizare vor incepe, etapizat, probele la rece, pentru ca in functie de temperaturile exterioare sa poata furniza incalzire de la 1 octombrie.

„Rugam asociatiile de proprietari si ceilalti utilizatori sa deschida vanele de bransament, iar locatarii care lucreaza la instalatiile interioare si au golit apa din instalatii sa isi finalizeze lucrarile si sa permita incarcarea acestora in conditii de siguranta atat pentru ei, cat si pentru vecini si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor„, a declarat Petrica Pampu, directorul Colterm.

Angajatii Colterm nu vor deschide vanele de bransament decat la solicitarea asociatiei si in prezenta reprezentantului legal al acesteia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ce tare…N-am stiut ca mai nou Colterm este societate de salubrizare..:)))))))))))) Ca sunt ei gunoaie si umfla pretul la gigacalorie si ca niste comunisti iti dau aviz negativ daca vrei sa te debransezi de la mirobolanta lor retea e altceva.