Colosii din Ungaria si Romania s-au infruntat in muschi la Timisoara! A avut loc o noua editie a Cupei Libertatii

Muschi si gratie! Acestea au fost ingredientele la cea de-a 22-a editie a Cupei Libertatii. Cei mai buni culturisti si cele mai aratoase practicante de fitness din Romania, dar si din Ungaria si-au dat intalnire in acest week-end la Casa Studentilor. Timp de doua ore cei peste 300 de spectatori au putut admira pe scena 30 de sportivi care i-ar face invidiosi pe toti tinerii din Timisoara care merg zi de zi la sala si trag la fiare. Cel mai apreciate probe in acest an au fost cele de fitness si proba de Miss bikini, competitie dedicata pentru 6 modele din Timisoara, Oradea, Ungaria si Targu Mures. Cum era de asteptat sportiva de la CS Florin Teodorescu. Andra Voicu a castigat ambele competitii, fiind considerata de juriu cea mai atragatoare sportiva. Marele premiu, acordat la Openul seniorilor, a revenit maghiarului Attila Varga, unul dintre cei mai cunoscuti cultristi din tara vecina. [nggallery id=101] Vedeta galei din acest a fost Darázs Ádám, un maghiar de 35 de ani, 2 metri si 165 de kilograme, participant in circuitul mondial al concursului The Strongest Man in the World. Acesta a venit la Timisoara datorita sotiei sale Zita, mama a 4 copii care a participat la competitia de Miss Bikini. Adam nu a facut nicio demostratie, dar le-a spus oamneilor prezenti in sala ca este necesara miscarea si sportul. Probabil, din cauza fricii, in fata unui astfel de colos, membriii juriului i-au acordat Zitei locul al 5-lea penultimul la concursul de modele. [nggallery id=102] Foto: Dariana Dragos

Muschi si gratie! Acestea au fost ingredientele la cea de-a 22-a editie a Cupei Libertatii. Cei mai buni culturisti si cele mai aratoase practicante de fitness din Romania, dar si din Ungaria si-au dat intalnire in acest week-end la Casa Studentilor. Timp de doua ore cei peste 300 de spectatori au putut admira pe scena 30 de sportivi care i-ar face invidiosi pe toti tinerii din Timisoara care merg zi de zi la sala si trag la fiare.

Cel mai apreciate probe in acest an au fost cele de fitness si proba de Miss bikini, competitie dedicata pentru 6 modele din Timisoara, Oradea, Ungaria si Targu Mures. Cum era de asteptat sportiva de la CS Florin Teodorescu. Andra Voicu a castigat ambele competitii, fiind considerata de juriu cea mai atragatoare sportiva. Marele premiu, acordat la Openul seniorilor, a revenit maghiarului Attila Varga, unul dintre cei mai cunoscuti cultristi din tara vecina.

Vedeta galei din acest a fost Darázs Ádám, un maghiar de 35 de ani, 2 metri si 165 de kilograme, participant in circuitul mondial al concursului The Strongest Man in the World. Acesta a venit la Timisoara datorita sotiei sale Zita, mama a 4 copii care a participat la competitia de Miss Bikini. Adam nu a facut nicio demostratie, dar le-a spus oamneilor prezenti in sala ca este necesara miscarea si sportul. Probabil, din cauza fricii, in fata unui astfel de colos, membriii juriului i-au acordat Zitei locul al 5-lea penultimul la concursul de modele.

Foto: Dariana Dragos

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. mama ce buci !
    daca o trimit pi nevasta-mea la antrienamente cu dom’ florin(moldovean d’al mieu) o faci si ea bucile ca piepenii ? ca tari mi-ar placia sa am ci mushca la mini acasa su dupa aia sa i-o trag!

  2. da di ci totz mushchiuloshii ashtia au cocoshelu mic ?
    ca cam asha si viede in poza !
    mai bini fara mushki da’ sam ramane cocoshelu’ cil am amu !