Noutati :

Colos german in poarta lui ACS Poli Timisoara. Despre cine este vorba?

3 iulie, 2015 - 09:55 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Dupa o perioada buna de cantonament in Slovenia, timp in care au fost testati si cativa jucatori romani, trupa lui Dan Alexa s-a ales cu o certitudine, portarul german Sascha Kirschstein.

Portarul de 35 de ani a impresionat in mod placut atunci cand a fost utilizat in partidele de pregatire, si pare acum favorit pentru postul de titular.

”Sascha e un portar care pe toti ne-a surprins foarte placut. Desi are 35 de ani, avem nevoie de experienta lui. Va fi o concurenta cu Pap si Smaranda. Dar se vede ca a aparat la un nivel inalt, da multa liniste, sper sa ne ajute”, a explicat tehnicianul Dan Alexa despre portarul care are in CV si pe Hamburg si care vine in Banat din liga secunda germana.

Pana la debutul in Liga 1, ACS Poli mai are 10 zile, timp pentru o omogenizare mai buna, si timp sufiecient si pentru alte achizitii.

Sambata de la ora 18.30, pe Dan Paltinisanu, ACS Poli isi va prezenta lotul (de pana acum) in fata formatiei maghiare Bekescsaba, si ea o nou promovata, dar in liga maghiara.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor