Coloreaza Timisoara. Peste 1.300 de artisti din 11 tari, intre care si Africa de Sud, vin la Festivalul Inimilor. Cand incepe

TIMISOARA. Teatrul de Vara din Parcul Rozelor va gazdui o noua editie a Festivalului International de Folclor “Festivalul Inimilor”. Vor participa peste 1.300 de artisti din 11 tari.

Evenimentul are loc in perioada 4-8 iulie, iar noutatea acestei editii este participarea Africii de Sud.

Din Romania vor participa ansambluri cunoscute din Sibiu, Craiova, Tulcea, Bistrita Nasaud, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, dar si cele ale minoritatile din Timisoara.

Parada costumelor va avea loc si anul acesta joi, in 5 iulie, atunci cand reprezentantii tuturor tarilor participante vor defila prin centru orasului, apoi se vor indrepta spre Parcul Rozelor, unde va avea loc festivalul.

Spectacolul inaugural din data de 4 iulie va fi sustinut ca in fiecare an, de formatiile Ansamblului folcloric „Timisul” din Timisoara, cu participarea unor solisti renumiti ai Banatului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Care sunt, celelalte, 9 țări ?!