Colonie de serpi pe Bega, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Caldurile din ultima vreme de la Timisoara au dus la o schimbare de comportament a serpilor de apa, care ies mai des la suprafata. O adevarata colonie a fost filmata de un cititor opiniatimisoarei.ro chiar vineri dimineata in zona clubului de caiac-canoe din vecinatatea terenurilor bazei Electrica.

CITESTE SI: Santierul pentru largirea la 4 benzi din Dumbravita, blocat de Primaria Timisoara. Dominic Fritz nu semneaza ordinul de indepartare a stalpilor pentru firele de troleibuz

Zeci de serpi pot fi observati pe maluri sau in apa, iar specialistii atrag atentia ca nu sunt defel periculosi.

Sarpele de casa sau de apa e cel mai obisnuit sarpe care traieste in zona Banatului. Se aciuaza in zone aproape de apa, in locuri cu vegetatie bogata si arareori intra in casele oamenilor. Nu depaseste 1 – 1,5 m lungime si e folositor pentru ca starpeste soareci si broaste, precum si alte insecte daunatoare.

Prins in mana, nu musca desi incearca sa intimideze prin pufaituri. Elimina insa o substanta urat mirositoare dintr-o glanda aflata la baza cozii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Zici ca esti la ContiTech

  2. Pai colegul de partid sa ii trimita cadou la tuta care nu da pe suflet nimic poate o scapa de sobolani, ca orice specie isi mai schimba meniul in loc de soareci , broaste se da la sobolani , si uite asa se face ecologizare , si plata facturilor la strans gunoaie se va reduce la cat vrea o tuta , ce spun ong-istii aia care apara animalele de apa , de casa etcc ,

  3. In Timișoara pe calea Bogdăneștilor cum de se poate circula cu mijloc de transport până rezolva liniile de tramvai scoase în vederea reabilitarii? Soluții sunt daca vrei sa colaborezi și să te implici…

  4. pe primărie, e doar o chestiunde de timp pâna orașul ajunge împânzit de șerpi, bălarii și alte medii în care aceste jivine prosperă!