CODRU Festival pune Timisoara pe harta festivalurilor europene. Nominalizarea care ii aduce recunoasterea

TIMISOARACODRU Festival este singurul festival din Timișoara nominalizat la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival. Aceasta reprezinta  o recunoastere a celui mai bun festival cu capacitatea intre 10.000 și 39.999 de participanti.

Gala de decernare a premiilor va avea loc in 18 ianuarie 2023, in Olanda la Eurosonic Festival la Groeningen.

Editia din acest an CODRU Festival a adus impreuna peste 25.000 de oameni care au cantat si au dansat la unison in mijlocul naturii timp de patru zile. Pe cele patru scene de la Padurea Bistra au urcat artisti ca Hooverphonic, Kadebostany, DubFX, Surorile Usoianu, Lupii lui Calancea, Vita de Vie, DeliricXSilent Strike cu CTC & Muse Quartet si multi altii.

CODRU Festival 2022 a fost un efort de echipa, careia i s-au adaugat aproape 200 de voluntari. Dar si al fiecariua dintre cei peste 25.000 de participanti care s-au alaturat misiunii noatre de a proteja natura. Această nominalizare ne onoreaza si ne da energia sa mergem mai increzatori spre editia din 2023. Timișoara merita sa fie pe harta festivalurilor europene, mai ales in contextul Timisoara 2023- Capitala Europeana a Culturii”, a declarat Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.

Publicul poate isi poate vota festivalul pe site-ul https://www.europeanfestivalawards.org/public-voting/ pana in data de 7 decembrie. Festivalul castigator va fi ales de un juriu format din promotori de festivaluri consacrati si experti din mai multe tari .

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...