CNADNR: Tronsonul de autostrada Lugoj – Faget va fi inaugurat la finalul lunii septembrie!

Potrivit Companiei Nationale de Drumuri Nationale din Romania, primul lot din autostrada Lugoj – Deva, care leaga Lugojul de Faget, va fi dat in folosinta la sfarsitul lunii septembrie. Odata cu deschiderea acestui tronson, numarul de km de autostrada de pe teritoriul judetului Timis va urca la aproximativ 55.

Cei 27,6 km de autostrada traverseaza valea Begheiului, la cativa km nord de Lugoj, incep din dreptul localitatii Sanovita si se termina la est de localitatea Traian Vuia, unde se intersecteaza cu drumul national DN68A.

Opiniatimisoarei.ro v-a prezentat, in exclusivitate, un fotoreportaj cu stadiul lucrarilor la mijlocul lunii august, din care reise ca acestea erau intr-un stadiu foarte avansat.

Vezi aici: EXCLUSIV! FOTOREPORTAJ: Lucrarile la autostrada Lugoj – Faget sunt aproape gata! Vezi cum arata intreg tronsonul!

CNADNR nu a facut inca publica solutia de intrare pe autostrada dinspre Timisoara, fiind vehiculate trei ipoteze: la Sanovita, unde ar urma sa fie organizat un sens giratoriu, la Belint, unde constructorii au amenajat un drum tehnologic sau la Paru, unde se construieste un nod de autostrada, varianta cea mai indepartata de drumul national DN6.

Potrivit jurnalistilor de la Ziarul Financiar, CNADNR promite sa inaugureze aceasta portiune la finalul lunii septembrie, urmand ca drumul de legatura dintre ea si Lugoj sa fie gata cel tarziu in luna decembrie. Lucrarile au inceput in data de 20 iunie 2011 si urmau sa fie gata la inceputul lui 2013, iar ultimul termen vehiculat este inceputul lunii septembrie.

In afara de acest transon, CNADNR spune ca la finalul lunii septembrie va mai fi inaugurat primul tronson al autostrazii Orastie-Sibiu (24,1 km), iar pana in decembrie inca doua tronsoane pe aceeasi ruta.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. … ce folos inaugurarea, daca nu are esire, drumurile judetene vor face fata la un trafic de autostrada??
    praf in ochii