Noutati :

CNA inchide OTV! Postul lui Dan Diaconescu va mai emite doar pana in 28 septembrie 2012!

27 martie, 2012 - 02:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Consiliul National al Audiovizualului a aplicat cea mai drastica sanctiune din istoria institutiei de monitorizare a televiziunilor! Este vorba despre injumatatirea licentei audiovizuale, pentru ca televiziunea difuzeaza continuu publicitate politica pentru Partidul Poporului, formatiune lansata de Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie electorala.

Astfel postul mai poate emite pana pe 28 septembrie. Licenta audiovizuala a OTV ar fi expirat pe 1 aprilie 2013, fapt pentru care injumatatirea perioadei licentei sale face ca televiziunea lui Dan Diaconescu sa mai poata emite pana pe 28 septembrie 2012.

Decizia de sanctionare a OTV cu injumatatirea perioadei licentei televiziunii a fost aplicata in baza articolului 95 din Legea audiovizualului. „Dumneavoastra nu ne acordati prezumtia de nevinovatie, vad ca trecem la o alta masura, desi nu s-a solutionat contestatia noastra la masura precedenta, poate ca vom castiga in instanta. Dumneavoastra vorbiti despre masuri graduale, fara sa asteptati deznodamantul la masura anterioara. Asta s-a intamplat si la masurile mai vechi. Daca vorbim de gradualitate, noi am dori sa vedem cum se sfarsesc in instanta precedentele„, a precizat Diaconescu in fata membrilor CNA.

In ceea ce priveste vizitele efectuate de el in tara, transmise in emisiunile de la OTV, Diaconescu a spus: „Analizati direct, exact, ceea ce s-a intamplat pe ecran (…) E vorba de vizita unui jurnalist care se intalneste cu telespectatorii sai. Acum ca acesti telespectatori rostesc uneori si mesaje politice este consecinta realitatilor care se vad la tot pasul in Romania, e vorba de o anumita nemultumire a unei parti a poporului roman (…) Nu cred ca putem sa-i cenzuram pe oamenii de pe strada, multe din aceste lucruri transmise au fost in direct. In multe minute de transmisie, eu sunt acuzat, atacat pe post„, le-a mai spus Dianonescu membrilor Consiliului National al Audiovizualului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...