Noutati :

Cluburile din Timisoara isi prezinta oferta, cei mici aleg ce sport vor sa practice in viitor. Eveniment unic in Parcul Copiilor

7 iunie, 2022 - 09:22 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Parintii care vor ca micutii lor sa faca miscare ii pot duce in Parcul Copiilor sa ii lase pe ei sa aleaga ce sport le-ar placea cel mai tare.

„INFOPOINT Sportiv – Let’s map our city by sports!” este un eveniment care va avea loc in 10 iunie, intre orele 10.00 si 14.00, si isi propune sa prezinte timisorenilor oferta sportiva din oras.

INFOPOINT Sportiv aduce laolalta in Parcul Copiilor din Timisoara sporturile reprezentative din orasul nostru, oferindu-le un cadru comun in care sa isi prezinte publicului oferta pentru grupele de copii, performantele, facilitatile, oportunitatile de dezvoltare si antrenament.

Vor fi standuri de prezentare, insa vor fi amenajate si terenuri pentru lectii demonstrative de fotbal, baschet, handbal, volei, rugby, canotaj, dansuri sportive si de societate, floreta, sah, atletism sau aerobic.

Evenimentul INFOPOINT Sportiv – lets map our city by sports! face parte dintr-un amplu proiect derulat de Asociatia APOTIC si partenerii sai prin care isi propun sa asigure o vizibilitate mai mare a sporturilor pentru copii si realizarea unui website care sa concentreze principale informatii despre comunitatea sportiva locala ce cuprinde un numar de pana la 147 de organizatii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...