Clubul Sportiv Universitar Politehnica Timisoara, un 2023 de pus in rama

TIMISOARA. CSU Politehnica Timisoara a avut un an plin, a organizat competitii, a participat la intreceri importante si a castigat medalii dupa medalii. Sunt 78 de medalii cucerite la campionate nationale, Cupe ale Romaniei, campionatel europene, balcaniade sau Cupe Mondiale.

Avem rezultate mai bune comparativ cu anul trecut. A fost un an prolific, cu reusite pentru sportivii de la toate sectiile, cu participari la competitii importante inclusiv pe plan international, dar si cu implicarea in organizarea unor evenimente de anvergura, cum a fost turneul-satelit de Cupa Mondiala, pe care l-am organizat in premiera la Timisoara. Se putea si mai bine, dar important este faptul ca suntem pe drumul cel bun”, a spus Adrian Tal, președintele CSU Politehnica Timisoara.

Sunt 55 de medalii la campionatele nationale, dintre care 15 de aur, 22 de argint si 18 de bronz. La competitiile de Cupa Romaniei, CSU Poli a castigat 23 de medalii, dintre care 11 de aur, opt de argint si patru de bronz. Campionatele europene au adus in vistieria CSU Poli patru medalii, una de aur, doua de argint si una de bronz. O medalie de aur a fost castigata la etapa de Cupa Mondiala, iar una de bronz la Campionatul Balcanic.

Sectiile de pentatlon modern, natatie, atletism si scrima au fost cele mai prolifice, dar medalii au venit si de la sectiile de canotaj si handbal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...