Noutati :

Club de fitness si cabinete medicale gratuite pentru pensionarii din Timisoara! Asta le face Primaria varstnicilor din oras

15 martie, 2011 - 01:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

Timisoara. Nu stie ce sa le mai faca! Grija pentru pensionari se dovedeste o prioritate absoluta pentru primarul Gheorghe Ciuhandu. Pentru vastnici, Primaria Timisoara a amenajat zeci de locuri de recreere si continua sa o faca.

Cel mai nou este cel de pe bulevardul g-ral Dragalina unde Primaria Timisoara a infiintat un Club cu mai multe sali: una pentru diferite activitati, o alta pentru sport, dotata cu benzi de alergare, biciclete medicinale si saltele pentru cei care vor sa faca miscare, supravegheati de un kinetoterapeut. Tot aici va functiona un cabinet de medicina de familie si un altul de stomatologie, ambele cu servicii gratuite.

Pentru ca Primaria nu poate achizitiona mobilier, s-a gasit, totusi, o solutie. Institutiile din subordine vor dona mobila pentru acest club, pana cand Primaria va putea cumpara alta noua.

Intrarea in noul Club al persoanelor varstnice se va face in baza unui abonament, evident, gratuit. „De acest club nu va beneficia un numar limita de persoane asa cum se intampla in Centrele de zi pentru batrani. Oamenii vor veni si vor pleca de aici, va fi un flux continuu”, a declarat Adrian Orza, viceprimar al Timisoarei.

Abonamentul va fi eliberat in urma prezentarii buletinului de identitate care sa ateste domiciliul in Timisoara, talon de pensie si aviz epidemiologic ca nu sufera de boli contagioase.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. care sunt ” zecile de locur de recreere”??? sau parcurile sunt doar pentru batrani? ciudata abordare jurnalistica…..

  2. Nene,nu iti ajung caminele de batrani, caminele de zi pt persoane varstnice, nu iti ajunge sumedenia de parcuri pentru pensionari? Nu crezi ca e cazul sa se opreasca astia de la primarie? Sa mai faca altceva si pentru tineri? Unde e parcul copiilor, unde e parcul ala pt sporturi extreme? Ah, tinerii nu ii voteaza… asta e! Si da, parcurile sunt pentru batrani pentru ca tinerii nu au timp sa stea in parcuri, fie merg la munca, fie la scoala. Cine a mai ramas? Pensionarii, iti spun eu, sa se plimbe in parcurile lu Ciuhandu!!!

    • Cine o sa faca sport cu ei??? Stoianova???ha, ha

  3. Este pentu mine o placere sa vad si sa constat ca,mai exista oameni cu suflet pentru sufletele pensionarilor! M-as bucura daca exemplul D-stra demn si responsabil ar fi luat in seama si de primarul sectorului 6 din cartierul Militari-Bucuresti.Va felicit din tot sufletul spentru initiativa frumoasa,pentru munca si perseverenta de care dati dovada! Succes pe mai departre,multa sanatate si realzari pe toate planurile! Cu stima si respect!