Noutati :

Clientii Smartfit rasfatati cu servicii de top: fitness, antrenamente de grup, bazin de inot si wellness, tot ce trebuie, intr-un singur loc

11 octombrie, 2019 - 03:47 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Centrele Smartfit își îmbunătățesc constant oferta prin adăugarea celor mai noi opțiuni de antrenament, păstrând cel mai înalt standard la serviciile deja consacrate precum cele de fitness, înot sau relaxare.

După lansarea recentă a două clase Les Mills, antrenamentele de grup numărul 1 în lume, Smartfit vine cu un nou concept: opțiuni de antrenament pentru întreaga familie, accesibile într-un singur loc, în proximitatea clienților. Având cea mai dezvoltată infrastructură din vestul țării, Smartfit este totodată și cel mai mare operator fitness care pune la dispoziția clienților echipamente de ultimă generație și facilități de top, în cadrul a trei centre care însumează aproape 7.000 mp.

Află AICI mai multe detalii despre programele Smartfit.

Dincolo de poziția de lider de piață pe segmentul de fitness, Smartfit continuă să atragă clienți datorită faptului că pune accentul pe experiența plăcută trăită în cadrul celor trei centre și pe comunitatea construită în jurul interesului pentru mișcare, sănătate și wellness. Șase mii de clienți se declară mulțumiți de serviciile Smartfit și revin în centre, atât pentru antrenamentele individuale cât și pentru cele mai eficiente antrenamente de grup, acestea fiind incluse abonamentul de bază.

Cu grijă pentru timpul și siguranța clienților, cei 70 de antrenori Smartfit așteaptă clienții în trei locații Smartfit: Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Studio 3 (Calea Șagului, nr.100), pentru a le modela deopotriva aspectul fizic cât și starea de bine. Fie că sunt adulți, copii sau seniori, clienții Smartfit au posibilitatea să se antreneze potrivit vârstei, pentru obținerea unor rezultate rapide care să-i încurajeze să integreze mișcarea sau sportul în rutina zilnică.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...