Noutati :

Clasa Smart la Liceul Pedagogic din Timisoara. Elevii au castigat-o dupa un concurs de filme de prezentare. VIDEO!

10 februarie, 2014 - 02:05 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Au muncit pe branci, au filmat, au editat si au prezentat filme despre liceele lor, pe care le-au lansat intr-o competitie apriga pe Facebook! Elevii din 10 scoli din Timisoara s-au batut pe internet pentru a castiga o clasa smart, o incapere dotata cu aparatura de ultima generatie. Liceul Pedagogic a fost marele castigator al intrecerii pe care a organizat-o o companie de produse electronice.

CITESTE SI: Liceele din Timisoara se bat pe laptopuri si tablete in filme de prezentare pe Internet. VIDEO-uri cu cele mai bune clipuri! Tu pe care il votezi

Sala poate fi acum folosita de orice profesor care doreste sa predea lectii moderne.

“Ne-au ajutam sa castigam aceasta competitie toti elevii liceului, de la cei de clasa pregatitoare la cei de-a XII-a. Toti s-au implicat, intr-un fel sau altul, in acest proiect si l-au sustinut din tot sufletul. Multumim pentru dotarea integrala a acestei sali si, cu siguranta, vom beneficia la maxim de ea” a spus directorul Liceului Pedagogic, Ionut  Cristescu.

Sala este dotata cu tablete, e-Board si laptopuri, care se interconecteaza si asigura legatura intre profesor si elevi. Profesorul poate astfel comunica in timp real cu elevii, daca este nevoie chiar si de la distanta, poate controla in orice moment continutul de pe tabletele elevilor si, mai mult decat atat, informatia poate fi impartita intre mai multe licee care se pot conecta la lectie.

“Este o mare realizare pentru Liceul Pedagogic. Cand am aflat ca va fi amenajat acest cabinet am fost foarte  bucuros, este o realizare a elevilor acestui liceu care au castigat competita pe buna dreptate, in mod corect” a declarat Cornel Petroman, inspector scolar general.

Ponderea voturilor de pe Internet, mai precis de pe pagina de Facebook a concursului,  a fost  de 50% din rezultatul final, la care s-a adaugat nota primita de la o comisie formata din reprezentanti ai firmei care a sponsorizeazat concursul si ai Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. I-auzi, nici nu stia, „a aflat” ! Fugi de-aici, ne iei de fraieri !!!