Noutati :

Clanul Carpaci, asteptat sa-si recupereze aurul din fosta gradinita de pe Mihai Viteazu, ajunsa inapoi la Primaria Timisoara

20 decembrie, 2013 - 01:55 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara e pe cale sa intabuleze cladirea de pe strada Mihai Viteazu nr. 17, unde in trecut a functionat o gradinita. Problema este ca romii din clanul Carpaci, care au primit-o printr-o retrocedare ilegala, inca au bogatii acolo.

Potrivit viceprimarului Traian Stoia, cativa angajati ai Primariei Timisoara s-au dus sa vada cladirea si au gasit acolo parte din averea romilor: candelabre de cristal si alte obiecte de valoare.

„Primaria trebuie sa se intabuleze pe cladirea de pe Mihai Viteazu. Oamenii au fost acolo, cladirea sta pe 2 numere Topo, ambele proprietatea primariei, dar una tine de strada Mihai Viteazu, alta de str. Sorin Titel. Tot terenul este al Primariei. Ei au gasit acolo foite de aur. Aur – aur, nu vopsea, candelabre cat jumatate de birou de-al meu, de cristal, bineinteles, si altele”, a declarat Stoia.

Vicele spune ca, daca romii nu prezinta acte ca si-au cumparat aceste bunuri sau nu le iau din cladire, parte din ele ar putea ramane Primariei.

„Is ale lor, din momentul in care prezinta acte ca le-au cumparat, ca le-au dobandit. Daca nu prezinta acte, nu stiu ce se intampla, raman pe loc poate, daca nu le iau”, a mai spus Stoia.

CITESTE SI:

Gradinita de pe Mihai Viteazu ajunsa in mainile familiei de romi a lui Carpaci Dulcea, recuperata de Primaria Timisoara

Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, Nicusor Miut, audiat pentru o retrocedare ilegala

Fosta sefa de la Spatii si Terenuri din Primaria Timisoara, audiata pentru retrocedarea ilegala a gradinitei de pe Mihai Viteazu, ajunsa in mainile clanului Carpaci

5 angajati ai Primariei Timisoara urmariti penal de procurori in dosare de retrocedari ilegale de imobile. Li s-a pus sechestru pe bunuri. Intre ei si Nicusor Miut, fost sef al Directiei PatrimoniuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...