Noutati :

Cladirile de birouri din ansamblul Openville Timisoara, desemnate ‘Proiectul office al anului’

25 septembrie, 2018 - 02:33 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
1

Clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul mixt Openville au fost premiate cu distincția „Proiectul office al anului”, în cadrul evenimentului HOTSPOT Timișoara 2018, organizat de DeBizz Magazine în parteneriat cu Fundația pentru Libertate Friedrich Naumann pentru Europa de Sud-Est. Premiul a fost acordat celor două imobile finalizate anul trecut, UBC 1 şi UBC 2.

DeBizz Magazine este singura publicație de business germano-română, iar evenimentele marca HOTSPOT, organizate în ţară, evidenţiază, an de an, evoluțiile celor mai interesante regiuni, județe și localități ale României, din perspectiva dezvoltării economice, cu contribuția capitalului de limbă germană. Evenimentul de la Timişoara este primul organizat în capitala Banatului, după conferinţele anuale din Brașov, Cluj-Napoca şi Sibiu.

În 2017, brandul UBC şi-a consolidat poziţia pe piaţa office din Timişoara prin livrarea a două clădiri clasa A, cu o suprafaţă total închiriabilă de 31.000 mp. Printre companiile prezente aici se numără: Ness Digital Engineering, Veoneer, ACI Worlwide, Intel, Convergys, Flex România, Azets şi Bitdefender.

După cele două inaugurări de anul trecut, în Openville se lucrează la alte două imobile office. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în acest an. UBC 0 va dispune de 52.000 mp de spaţii office şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 de etaje). Lucrările au început în aprilie şi se estimează a fi finalizate în ultimul trimestru al anului viitor.

Compania IULIUS deține la nivel național zece clădiri de birouri operaţionale, dezvoltate în proiecte mixte, cu o suprafață totală de peste 121.000 mp: şase în Palas Iaşi (70.000 mp), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) şi două în ansamblul mixt Openville Timişoara (31.000 mp).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Respect pt. ce se intreprinde langa Iulius Mall, nu ramane decat sa imi dau jos palaria.

    Dar am atras atentia in nenumarate instante ca terenul de vis a vis unde a fost fosta fabrica de betoane si care acum reprezinta un imens teren nevalorificat arata dezastruos si ca nuca-n perete cu aspectul futurist de peste drum.

    As fi bucuros sa stiu ca intr-o zi si acel teren va primi o utilitate (rezidential, retail, de ce nu chiar o noua faza de extindere a proiectului). Multa sanatate, noroc si putere de munca pentru finalizare proiectului!