Noutati :

Cladirea Operei din Timisoara, scaldata in lumina. FOTO cu primele probe pentru iluminarea arhitecturala!

25 aprilie, 2014 - 09:41 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Lumini reci si calde vor pune in evidenta in scurt timp Opera din Timisoara, una dintre cele mai importante cladiri din centrul orasului. S-au facut deja primele probe, la care a fost prezenta si conducerea Primariei Timisoara.

Dupa Catedrala si Rectoratul Universitatii Politehnica, o a treia cladire din centrul Timisoarei va fi iluminata artistic. Spoturile au fost deja amplasate, primele probe s-au facut si urmeaza reglajele pentru alegerea variantei finale de iluminat.

Lucrarile ar trebui finalizate complet pana la debutul Festivalului de Jazz, adica tocmai in… iulie, dar pana atunci se vor proba diverse variante de iluminat. Se va merge, la fel ca in cazul Rectoratului, pe o combinatie de lumina calda si rece, dar si pe lumina neutra. Iluminatul arhitectural al Operei a fost sponsorizat de catre o companie privata din Timisoara. A costat 100.000 de euro.

Foto: Constantin DumaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mr. Robu daca vrea iluminat arhitectural sa ia si sa invete de la vecinii nostri bulgari:
    http://www.youtube.com/watch?v=gy_jyxoWj5c teatrul national din Sofia