Cladirea de birouri UBC 2 din ansamblul Openville, intr-o noua etapa: se monteaza fatada si se lucreaza la amenajarile interioare

TIMISOARA. Pe santierul imobilului de birouri clasa A United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul multifunctional Openville Timisoara se desfasoara lucrarile de montare a sticlei care va imbraca fatada. Pana in prezent, au fost amplasate panourile de la parter si primul etaj. Simultan, in interior se realizeaza instalatiile, diverse compartimentari si finisaje. Cladirea UBC 2 va fi finalizata in aceasta toamna.

Totodata, lucrarile avanseaza si pe santierul UBC 1, acolo unde se realizeaza fundatia imobilului cu o suprafata inchiriabila de 13.000 mp.

Pentru fatada UBC 2 se utilizeaza panouri din sticla, care asigura protectie termica si solara optima, precum si un grad sporit de lumina naturala. Imobilul va fi dotat cu cele mai avansate tehnologii si echipamente, care vor asigura optimizarea functionarii, economisirea resurselor si un grad de confort si siguranta sporit pentru angajati. UBC 2 va respecta normele pentru certificarea LEED, specifica standardelor cladirilor verzi.

cladire-Openville-UBC2 (2)

 

 

UBC 2 are o suprafata inchiriabila de 18.000 mp si este una dintre cele sapte cladiri de birouri care vor fi construite in proiectul multifunctional Openville, dezvoltat de grupul Iulius.

Openville reprezinta o dezvoltare de tip mixed use unica in vestul tarii. Componenta office va beneficia de o multitudine de functiuni complementare, iar angajatii companiilor din imobilele UBC vor avea la dispozitie diverse facilitati in imediata apropiere a locului de munca: locuri de parcare, acces la servicii si zonele de shopping, restaurante, cafenele, parc, precum si promotii si discount-uri speciale.

Ansamblul multifunctional Openville reuneste sapte imobile office clasa A, cu o suprafata de aproximativ 130.000 mp inchiriabili, peste 100 de noi magazine, fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania si aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane si supraetajate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Podsekalnikov spune:

    Wc-urile cand se monteaza?