CJAS Timis incepe semnarea actelor aditionale la contractele cu furnizorii. Care este procedura?

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis informeaza toti furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale ca, pentru luna iulie, se incheie acte aditionale la contractul vechi, pana in data de 31 iulie 2016, prin semnarea de catre ambele parti.

De asemnea, furnizorii care doresc sa intre in relatie contractuala cu CJAS Timis pot depune documentele necesare pana in 4 iulie, conform programului afisat pe site-ul institutiei. Data limita de finalizare a procesului de contractare este 29 iulie 2016.

Reprezentantii CJAS Timis atrag atentia ca, in cazul in care furnizorii vor depune documentele necesare incheierii contractelor pentru anii 2016-2017 dupa data de 4 iulie, acestia nu vor mai putea intra in relatie contractuala cu institutia, pana la urmatorul termen de contractare.

Informatii suplimentare se gasesc afisate pe site-ul institutiei.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.