Noutati :

CJAS Timis catre medici si furnizorii de servicii medicale: Faceti verificari inainte de a trimite bolnavii dupa adeverinta de asigurat

22 ianuarie, 2014 - 01:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

Pentru a veni in sprijinul asiguratilor, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis face un apel catre toti furnizorii de servicii medicale sa nu mai puna pe drumuri asiguratii, solicitand  pacientilor adeverinta de asigurat fara a verifica in prealabil calitatea acestora in programul SIUI.

In majoritatea cazurilor, calitatea de asigurat a pacientilor este confirmata de Sistemul Informatic Unic Integrat si nu mai este necesara prezentarea adeverintei eliberata de catre CJAS Timis. Doar in cazul in care pacientul apare ca neasigurat in programul SIUI, acesta trebuie sa se prezinte la sediul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis din strada Corbului 4, cu o copie de buletin si actele doveditoare pentru a  reglementa situatia si a dobandi calitatea de asigurat.

De asemenea, pentru a evita deplasarea la sediul institutiei noastre, C.J.A.S Timis pune la dispozitia asiguratilor serviciul de eliberare a adeverintei in format on-line, prin intermediul e-mail-ului. Solicitarea poate fi trimisa pe urmatoarea adresa de e-mail: [email protected] si in cel mai scurt timp posibil adeverinta va fi trimisa solicitantului, respectiv, asigurat, medic de familie, medic specialist, etc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...