Noutati :

CJAS atrage atentia: autorizatia sanitara de functionare trebuie vizata in fiecare an!

4 mai, 2012 - 11:43 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Furnizorii de servicii medicale care se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sunt obligati sa vizeze an de an autorizatia sanitara de functionare, spun reprezentantii CJAS.

Potrivit legii, se modifica procedura de autorizare sanitara in baza referatului de evaluare a furnizorilor de asistenta medicala.

„Mentionam ca aceste reglementari si obligatii sunt prevazute in Ord. 251-16.03.2012 emis de Ministerul Sanatatii, care modifica si completeaza ordinul privind aprobarea procedurilor de reglementare sanitara pentru proiectele de amplasare, amenajare, construire si pentru functionarea obiectivelor ce desfasoara activitati cu risc pentru starea de sanatate a populatiei”, spune Cristian Careba, directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis.

Potrivit acestuia, titularul autorizatiei sanitare are obligatia de a solicita anual vizarea acesteia. Autorizatia de functionare este un act tehnic si juridic eliberat de autoritatea competenta, in acest caz, Directia de Sanatate Publica Timis.

Mai multe informatii despre procedura si modificarile ordinului se gasesc pe site-ul CJAS.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...