Opinia Timisoarei

Civilizatie a la Bucuresti. Jucatorii Stelei au lasat mizerie in vestiarele lui Poli Timisoara

TIMISOARA. Nu au digerat bine infrangerea din Banat si s-au comportat ca atare. Fotbalistii „militari” au facut prapad in vestiarul vizitatorilor de la stadionul Dan Paltinisanu.

CITESTE SI: Asta este Poli. Timisoara, victorie mare cu Steaua 

CSA Steaua Bucuresti, multumim pentru vizita si pentru „ordinea” lasata in vestiar. Noi stiam ca militarii isi fac patul, dar se pare ca ne-am inselat...”, a fost mesajul clubului banatean.

Va reamintim, Poli a trecut cu 2-1 de Steaua in meciul din etapa a 15-a a Ligii a II-a, dupa ce formatia din capitala a condus cu 1-0. Reusitele timisorene au venit in ultimele 10 minute, de la Ursu si Mera.

In alta ordine de idei, antrenorul banatenilor, Nicolae Croitoru a apreciat prestatia suporterilor.

A fost o victorie importanta, avem nevoie de fiecare punct pus in joc. Situatia din clasament ne obliga. Pe de alta parte, cred ca si nivelul jocului a fost superior sau cel putin ultimele partide ne arata ca suntem in crestere. Trebuie sa mentionez ca cel putin in repriza a doua, publicul ne-a fost de un mare ajutor. Efectiv ne-au impins de la spate – au fost extraordinari”.

Revenind la „ordinea” militarilor, iata cum arata vestiarul dupa un meci de rugby la juniori, disputat intre Cristian (Brasov) si Grivita.

Multumim RC Grivita pentru jocul de ieri si pentru ca reusiti sa formati caractere puternice”, au transmis brasovenii.

Exit mobile version