City-managerul Lugojului paraseste USR

Anca Micşa Oprea a fost numită în funcţia de city-manager al Lugojului (sau, mai pe româneşte, administrator al oraşului) în octombrie 2020. Din CV-ul său aflăm că a lucrat peste douăzeci de ani în domeniul privat, unde a condus echipe şi a gestionat bugete de zeci de milioane de euro. În administraţia publică a intrat după ultimele alegeri locale, când primarul liberal al Lugojului, Claudiu Buciu, a decis că are nevoie de oameni cu experienţă din mediul de business. Şi, în aceşti doi ani, lugojenii spun că a făcut treabă şi a reuşit să aducă un suflu nou în cochetul municipiu.

Totuşi, neînţelegerile din USR Timiş, mai cu seamă cele din filiala Lugoj, au determinat-o să îşi anunţe aseară demisia din partidul lui Drulă şi Fritz.

Punct. Şi de la capăt! Am luat notă de noul • din sigla USR şi mi-am găsit REPER-ul!” a scris aseară Anca pe pagina sa de facebook.

Destinaţia sa politică este evidentă: nou partid al lui Dacian Cioloş care îşi propune să obţină rezultate importante în anul electoral 2024. Ceea ce nu credem că se va putea spune despre USR, a cărui hemoragie de oameni competenţi nu se mai sfârşeşte. (P)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. manea spune:

    A realizat cu ce borfasi s-a inhaitat.

  2. derdiedas spune:

    Oh … vai … cred ca s-a strecurat un mic P la afarsitul articolului. Cine sa fie oare?