Noutati :

Circulatie deviata in centrul Timisoarei, de Raliul Timisului. Vezi pe unde vor circula vineri tramvaiele si autobuzele!

26 aprilie, 2012 - 10:48 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Motoare incinse si circulatie deviata vineri in centrul Timisoarei. Cu ocazia Timis Rally, RATT deviaza circulatia tramvaielor din zona centrala in intervalul orar 14:30 – 20:30. Afla traseul tramvaielor!

Potrivit reprezentantilor RATT, vor fi deviate tramvaiele de pe liniile 1,2, 5 si 6, dar si toate autobuzele liniei 33.

Asadar, tramvaiele de pe linia 1 vor circula in continuare de la Gara de Nord, prin Piata Mocioni, Maria, apoi vor merge prin Nicolae Balcescu, in statia Banatul, Piata Traian si apoi la Gara de Est si retur.

Cele de pe linia 2 vor merge in continuare din Dambovita prin Piata Mocioni, Maria, apoi vor fi deviate in Balcescu, Banatul, Piata Traian, Gara de Est si retur.

Tramvaiele de pe linia 5 pleaca din Ronat, prin Balta Verde, Piata 700, Piata Libertatii, Piata Traian, apoi vor merge si ele in Gara de Est, mai apoi pe la UMT, Piata Gen. V. Economu, Traian, Piata Libertatii si mai departe inspre Ronat.

In ceea ce priveste tramvaiele de pe linia 6, acestea vor avea urmatorul traseu: Calea Torontalului, Balta Verde, fiind deviate prin Piata 700, Libertatii, Traian, Printul Turcesc, Gen. V. Economu, UMT, Gara de Est, Traian, Libertatii, Piata 700, Balta Verde si Calea Torontalului.

Cat despre autobuzele pe linia 33, acestea vor avea traseu normal, numai ca din Piata Maria vor merge pe Splaiul T. Vladimirescu, pe Pod Mitr. Saguna, bv. 20 Decembrie 1989, bv. C.D. Loga, Catedrala, Pod Mitr. Saguna, Splaiul T. Vladimirescu, Maria, Piata Mocioni, Piata Veteranilor, C. Sagului si DN 59 langa Praktiker.

„Din motive tehnice, tramvaiele 1 si 2 care vin dinspre Banatul nu vor putea vira dreapta in Piata Traian, de aceea vor intoarce la Gara de Est. Cei care doresc sa ajunga in aceasta zi in zona UMT, spitalul Victor Babes vor folosi tramvaiele 5 si 6”, anunta reprezentantii RATT.

Timisorenii care au abonamente pe aceste linii nu trebuie sa isi faca probleme, deoarece in intervalul orar amintit mai sus, acestea vor fi valabile pe tronsonul Piata Traian, Printul Turcesc, Padurea Verde, Gara de Est. Asadar, abonamentele de pe linia 2 sunt valabile si pe tramvaiele liniei 5, iar cele de pe linia 1 si pe ale liniei 6.

Vineri seara, dupa ora 20:30, tramvaiele 1,2,5 si 6 si autobuzul 33 vor reveni pe traseele obisnuite.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...