Circulatia trenurilor intrerupta pe magistrala Timisoara – Bucuresti. Vagoane de marfa sarite de pe sine

Trenurile care vin catre Timisoara vor ajunge cu intarziere in Gara de Nord din cauza deraierii a trei vagoane la Balota.

CITESTE SI: Nimeni nu vrea sa faca sistemul de semnalizare pe canalul Bega pana la frontiera cu Serbia, ca sa putem merge candva cu vaporul pana la vecini. Licitatie anulata

Cele trei vagoane faceau parte dintr-o garnitura care transporta lemne si circula pe relatia Curtici – Sfantu Gheorghe. Au sarit de pe linii in timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Bustenii s-au revarsat peste sine, iar circulatia trenurilor in zona a fost blocata.

Echipele de interventie au ajuns deja la fata locului si lucreaza pentru eliberararea caii de rulare.

Pana reluarea circulatiei, calatorii din trenuri vor fi transportati pe relatia Drobeta Turnu Severin – Prunisor cu autocarele.

Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la fața locului, va lua toate masurile care se impun in astfel de situatii, pentru interventia cu utilaje necesare repunerii pe sina a vagoanelor si eliberarea gabaritului, in vederea reluarii traficului feroviar in statia Balota. Informam totodata faptul ca, pentru mentinerea continuitatii transportului feroviar de calatori in sudul tarii, SRCF Craiova va asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relatia Drobeta Turnu Severin – Prunisor, pana la finalizarea interventiilor din statia CF Balota„, transmit reprezentantii CFR Calatori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Dede spune:

    Inca o dovada că este absolut necesară modernizarea magistralei 900, pe modelul culoarului Rin Dunăre, prin valea Muresului.