Noutati :

Circ in PRM: fost asistent al lui Vadim Tudor depune plangere ca seful PRM si-a insusit salariul sau platit de PE. Vadim Tudor: „il strang de gat cu mana cu care l-as fi semnat pe el in fals”

4 iulie, 2011 - 06:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: HOME
2

Un fost asistent al eurodeputatului Corneliu Vadim Tudor, Cezar Catalin Marin, sustine ca liderul PRM nu l-a platit din 2009 pana in prezent, dar ca si-ar fi insusit banii platiti de PE pentru salariul sau. C.V. Tudor vine cu explicatii si ii raspunde asistentului.

Acesta povesteste cum recent a aflat ca de fapt liderul PRM a depus contracte de munca cu semnaturile sale falsificate si ca incercand sa afle care ii este situatia, a dus o corespondenta cu oficiali ai PE, care l-au informat ca in hartiile Parlamentului apare ca a fost platit cu 40.000 de euro. Suma n-a ajuns de fapt niciodata la el, sustine Marin.

„Surpriza neplacuta am avut-o luna trecuta cand, solicitand documentele necesare contractarii unui credit de nevoi personale, am primit patru contracte individuale de munca si fisele fiscale pentru 2009 si 2010, dupa cum urmeaza: Contract individual de munca pe perioada nedeterminata, de la 1 august 2009 – semnatura mea fiind falsificata, Contract individual de munca pe perioada nedeterminata, de la 2 august 2010 – semnatura mea fiind falsificata, Contract individual de munca pe perioada nedeterminata, de la 1 octombrie 2010 – semnatura mea fiind falsificata, Contract individual de munca pe perioada nedeterminata, de la 3 martie a.c. – singurul contract semnat abia la data de 21 iunie a.c., cand am solicitat obtinerea adeverintei de venit pentru credit”, mai spune Cezar Marin.

„Din cele doua fise fiscale reiese ca am incasat salariul aferent functiei mele, din august 2009 pana in iunie 2011, mai putin in decembrie 2009 si septembrie 2010, ca urmare a desfacerii contractului individual de munca – suma totala, de aproximativ 40.000 euro, reprezentand salariul cuvenit in perioada 1 august 2009 – iunie 2011, in mod clar a fost incasata de europarlamentarul Vadim Tudor, neajungand in posesia mea”, acuza fostul consilier.

El anunta ca a depus plangere penala impotriva lui C.V. Tudor pentru fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

In replica, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a respins acuzatiile fostului sau asistent.

„Pe prostul asta l-am luat ca asistent sau carator de mapa de dragul tatalui sau, care a fost spion. E vorba de generalul Ion Marin de la SIE, care a murit, un om de isprava, de altfel. Asa ca mie mi-a fost mila de prost, dar de doua ori l-am dat afara pentru ca am aflat ca plaseaza femei. Nu numai ca este proxenet, dar este si homosexual”, a declarat C.V. Tudor.

Acesta sustine ca i-a dat o a doua sansa asistentului sau, la insistentele unor terti. „Cand l-am dat afara prima data, au venit unii si altii care mi-au cerut sa-l reprimesc ca moare de foame si mi s-a facut mila de limbric. Constat ca am ajuns la varsta asta si nu cunosc inca natura umana”, a comentat europarlamentarul.

Cat priveste suma care i s-ar fi cuvenit lui Cezar Marin ca salariu primit de la Parlamentul European, liderul PRM sustine ca aceasta a fost platita integral, desi activitatea lui Marin ca asistent era inexistenta. „Cu mana cu care l-as fi semnat pe el in fals il strang de gat (…) si-a primit toti banii, desi nu facea nimic Nici salariul meu nu mi-l ating. Ating eu banii? Salariul oricum i-l platea Parlamentul European”, a spus Vadim Tudor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. În vârstă de 38 de ani, Cezar Cătălin Marin este fiul fostului general DIE, Ion Marin, decedat în 2007. Cezar Cătălin Marin s-a născut în Galaţi, dar are domiciliul şi actele de identitate în Constanţa CNP 1730419423020 nr. 540624, eliberat de către SPCLEP Constanta la data de 23.12.2005, de pe strada Merişor nr. 117, chiar dacă reşedinţa sa permanentă este la Bucureşti. Cezar Cătălin Marin este un om de afaceri asociat atât cu personaje vehiculate la un moment pe la şefia fostului Doi şi-un Sfert, cât şi cu italieni condamnaţi la închisoare pentru corupţie şi consideraţi membri ai mafiei. Cezar Cătălin Marin deţine 40% din SC Pergola di Primavera SRL Bucureşti, firmă care administrează un restaurant de fiţe în Dorobanţi, restul de 60% revenind lui Marian Vasile. Cezar Cătălin Marin deţine şi 50% din SC C & C Master Consulting Management SRL, tot din Bucureştri, alături de tânărul Vlad Cristian Şerban, de 28 de ani. Cea mai interesantă afacere derulată de el este însă SC Eoliana Energy Millenium SRL, din Voluntari- Ilfov. După cum arată şi denumirea, firma se ocupă de producerea energiei eoliene şi este controlată de către o serie de afacerişti italieni. Cezar Cătălin Marin are 10% din societate, printre asociaţii săi aflându-se Maurizio Creuso, de 68 de ani, fost senator italian, condamnat în ţara sa la 16 ani de închisoare pentru fapte de corupţie, după cum arăta acum câţiva ani presa central din Italia. Considerat membru al mafiei italiene, Maurizio Creuso a fost implicat în mai multe scandauri legate de salubrizarea oraşelor Cluj Napoca şi Bucureşti, fiind cercetat la un moment dat şi de către cei de la Crima Iorganizată din Cluj pentru spălare de bani. Se stie ca Cezar Cătălin Marin este cel care la introdus pe Maurizio Creuso în mediul de afaceri din Cluj . În aceeaşi firmă de eoliene la care Cezar Cătălin Marin deţine 10% se află, tot cu 10%, Mirela Sanda Oltean, de 44 de ani, născută, de asemenea, în Cluj. Mirela Sanda Oltean este soţia comisarului şef Gelu Oltean, fost ataşat al MAI pe lângă Ambasada Românei la (culmea) Roma. Gelu Oltean a fost văzut de multă lume drept urmaşul celebrului Virgil Ardeleanu, poreclit Vulpea, la şefia fostului Doi şi-un Sfert.
  Tribunalul Bucuresti in anul 2005 l-a consamnat pe Marin Cezar Catalin la 15 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.
  • Locatie judecatorie/Tribunal: Bucuresti
  • Obiect dosar: Art. 215 alin. 5 Cod penal
  • Materia juridica: Penal
  • Stadiu procesual: Apel
  • Parti:
  • MARIN CEZAR CATALIN : Intimat
  SC ITIMPEX SRL : Intimat
  • Judet: Bucuresti
  Oras: Sectorul 2
  Adresa: Str. POPA RUSU 27 BUCURESTI
  Cod Postal: 21022
  Cod Unic de Identificare: RO 7123493
  Nr. Registrul Comertului: J40/2168/1995
  Stare societate : INREGISTRAT din data 17 Martie 1995
  Anul infintarii : 1995
  PARCHETUL DE PE LÂNGA JUDECATORIA SECTOR 2 : Apelant
  • Inregistrat in data de: 17-06-2005
  • Numar unic dosar: 26001/3/2005 (3836/2005)
  Termene Proces: 14/09/2005.Admite apelurile declarate de Parchetul de pe linga Judecatoria Sector 4 Bucuresti, impotriva sentintei penale nr.627/12.04.2005 pronuntata de Judecatoria Sector 4 Bucuresti: Desfiinteaza in parte sentinta penala apelata si in fond rejudecind: in baza art. 290 Cod penal cu aplic. art. 74 lit. si 76 lit. e Cod penal condamna pe inculpatul Marin Cezar Catalin la 15 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale apelate. in baza art. 192 al. 3 Cpp. cheltuielile judiciare ramin in sarcina statului. Cu recurs in 10 zile de la comunicare ptr. inculpat si partea civila. Solutionare .

 2. Fiul generalului DIE Ion Marin este
  asociat cu mafia italiană
  Prima pagină7 jul 2011
  Cezar Cătălin Marin impreuna cu Maurizio Creuso, de 68 de ani, fost senator italian, condamnat în ţara sa la 16 ani de închisoare pentru fapte de corupţie,

  ________________________________________

  Numar unic dosar: 26001/3/2005 (3836/2005)
  Termene Proces: 14/09/2005.Admite apelurile declarate de Parchetul de pe linga Judecatoria Sector 4 Bucuresti, impotriva sentintei penale nr.627/12.04.2005 pronuntata de Judecatoria Sector 4 Bucuresti: Desfiinteaza in parte sentinta penala apelata si in fond rejudecind: in baza art. 290 Cod penal cu aplic. art. 74 lit. si 76 lit. e Cod penal condamna pe inculpatul Marin Cezar Catalin la 15 zile inchisoare pentru comiterea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale apelate. in baza art. 192 al. 3 Cpp. cheltuielile judiciare ramin in sarcina statului. Cu recurs in 10 zile de la comunicare ptr. inculpat si partea civila. Solutionare