Ciprian Cipu schimbat de la conducerea Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis. Vezi cine ii ia locul!

TIMISOARA. Ciprian Cipu, directorul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis a decis ca este momentul sa se pensioneze si sa lase conducerea acestei institutii pe mainile unui tanar.

Consiliul Judetean Timis are pe masa de lucru un proiect de hotarare privind incetarea mandatului lui Ciprian Cipu de la sefia Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis si numirea unui nou director.

Potrivit reprezentantilor CJ Timis, locul lui Ciprian Cipu va fi luat de interpreta de muzica populara Liliana Laichici, pana la organizarea unui concurs pentru acest post.

Ciprian Cipu s-a nascut la 12 februarie 1937, in localitatea Vermes din judetul Caras – Severin. A studiat la Scoala de Comert si Economie pe care a absolvit-o on 1955, apoi la Universitatea de Vest Timisoara – Facultatea de Istorie si Filologie (1965). A mai urmat si cursurile Scolii de Arta Timisoara devenind maestru coregraf.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. daca e nascut in 1037 trebuia sa se pensioneze mai demultisor!

  2. ne-ar fi interesat cv-ul celui ce vine, nu a celui ce pleaca