Ciocnire violenta pe Timisoara-Lugoj

2 oameni au ajuns la spital duminica dupa-amiaza, dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit puternic pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj. De vina a fost neatentia la volan. Accidentul s-a petrecut la intersectia cu drumul de Iosifalau. Un sofer de 36 de ani care conducea un VW Golf a incercat sa intre in soseaua principala. Nu a acorda prioritate unui Opel Calibra care se indrepta spre Timisoara si a lovit-o in plin. Impactul a fost atat de violent ca cei doi conducatori auto au ramas prinsi intre fiarele autoturismelor si a fost nevoie de interventia unui echipaj de la Descarcerare pentru a-i recupera din caroseriile zdrobite. Soferii au fost testati cu aparatele etilotest care au indicat ca niciunul dintre ei nu bause inainte de a se urca la volan. Au fost transportati la spital pentru ingrijiri. Politistii au inceput cercetarile. Din pricina accidentului, traficul intre Timisoara si Lugoj a fost blocat cateva zeci de minute.

2 oameni au ajuns la spital duminica dupa-amiaza, dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit puternic pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj. De vina a fost neatentia la volan.

Accidentul s-a petrecut la intersectia cu drumul de Iosifalau. Un sofer de 36 de ani care conducea un VW Golf a incercat sa intre in soseaua principala. Nu a acorda prioritate unui Opel Calibra care se indrepta spre Timisoara si a lovit-o in plin. Impactul a fost atat de violent ca cei doi conducatori auto au ramas prinsi intre fiarele autoturismelor si a fost nevoie de interventia unui echipaj de la Descarcerare pentru a-i recupera din caroseriile zdrobite.
Soferii au fost testati cu aparatele etilotest care au indicat ca niciunul dintre ei nu bause inainte de a se urca la volan. Au fost transportati la spital pentru ingrijiri.

Politistii au inceput cercetarile. Din pricina accidentului, traficul intre Timisoara si Lugoj a fost blocat cateva zeci de minute.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.