Ciocnire intre un tramvai si un camion incheiata cu pagube colaterale la Timisoara

Haos si trafic blocat in Piata Balcescu miercuri seara! Un tramvai a acrosat un camion si l-a proiectat in alte doua autoturisme care circulau regulamentar. Din cauza aglomeratiei si a cozii de masini de la semaforul de pe Porumbescu, soferul camionului n-a mai apucat sa traverseze complet liniile de tramvai. A fost surprins de o garnitura care se indrepta spre bulevardul 1 Decembrie. Soferul se considera nevinovat si crede ca la mijloc a fost doar rea vointa. In fata politistilor a declarat ca vatmanul a accelerat cand l-a vazut blocat pe sinele de tramvai. Ciocnirea a fost destul de puternica, deoarece camionul a fost impins in alte doua autoturisme. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Masinile vor avea insa nevoie de reparatii. Din pricina carambolului, circulatia  in zona Pietei Balcescu a fost blocata aproape o jumatate de ora, pana cand politistii au facut cercetarile. Nici vatmanul si nici soferul nu bausera. Din primele cercetari, soferul camionului pare sa fie vinovat, deoarece trebuia sa acorde prioritate tramvaiului si sa nu stationeze pe linii. [nggallery id=69]

Haos si trafic blocat in Piata Balcescu miercuri seara! Un tramvai a acrosat un camion si l-a proiectat in alte doua autoturisme care circulau regulamentar.

Din cauza aglomeratiei si a cozii de masini de la semaforul de pe Porumbescu, soferul camionului n-a mai apucat sa traverseze complet liniile de tramvai. A fost surprins de o garnitura care se indrepta spre bulevardul 1 Decembrie.

Soferul se considera nevinovat si crede ca la mijloc a fost doar rea vointa. In fata politistilor a declarat ca vatmanul a accelerat cand l-a vazut blocat pe sinele de tramvai. Ciocnirea a fost destul de puternica, deoarece camionul a fost impins in alte doua autoturisme. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Masinile vor avea insa nevoie de reparatii.

Din pricina carambolului, circulatia  in zona Pietei Balcescu a fost blocata aproape o jumatate de ora, pana cand politistii au facut cercetarile. Nici vatmanul si nici soferul nu bausera.

Din primele cercetari, soferul camionului pare sa fie vinovat, deoarece trebuia sa acorde prioritate tramvaiului si sa nu stationeze pe linii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.