Noutati :

Cine vrea sa candideze pentru un post de parlamentar PNL, in Timis? Decizia luata de Nicolae Robu dupa ce a fost desemnat unic presedinte

29 iulie, 2016 - 02:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
4

TIMISOARA. Nu mai putin de 23 de liberali si-au depus intentia de a candida pentru un post de parlamentar de Timis. Cu toate acestea, un lucru ramane stabilit: co-presedintele national al partidului, Vasile Blaga va deschide lista pentru Senat.

Inca se mai pot depune intentii de candidaturi, pana la 31 iulie, iar dupa aceasta data, lista se va inchide.

Pana acum s-au inscris pe lista:

Ben Oni Ardelean
Maria Barna
Claudiu Chira
Liviu Cocean
Adrian Colhon
Dumitru Dinulescu
Ovidiu Draganescu
Daniela Maris
Ioan Nasleu
Liliana Onet
Cosmin Pavlovici
Balint Petrescu
Marilen Pirtea
Carmen Popescu
Longin Popescu
Alin Popoviciu
Petru Roman
Gheorghe Sabou
Cornel Samartinean
Ioan Sas
Doina Schedan
Marian Constantin Vasile
Bogdan Ghelbere
Vasile Blaga

Domnul Vasile Blaga va candida la Senat din partea filialei Timis si va fi cap de lista, pot sa o spun fara nicio analiza de dosar de candidatura, este un lucru elementar pe care nimeni nu il contesta nici din partid, nici din afara partidului. Domnul presedinte Blaga va fi nr 1 pe lista de candidati a filialei Timis a PNL, o spun cu toata sustinerea mea„, a declarat Nicolae Robu, presedintele filialei Timis a PNL, care a adaugat ca nu vede motive ptentru care Blaga sa traga in jos lista cu candidati a partidului.

In alta ordine de idei, in calitate de presedinte unic al PNL timis, Nicolae Robu a luat si prima sa decizie: va reduce numarul membrilor din Biroul Politic Judetean.

Daca pana acum acest Birou avea 160 de membri, in urma reorganizarii va avea 100. Printre cei 100 se vor numara cei 38 de primari ai partidului, cei 14 consilieri judeteni, cei 12 consilieri locali al Timisoarei din partea partidului, reprezentanti de la organizatiile de femei si studenti, precum si doi parlamentari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Se uita robu lui Dumnezeu cu ochii inchisi la un mare kakat securist (altfel cum ar rezista acolo ????!!!! din 1990) pe care-l ura inainte de 2008, cand a ajuns si el mare pulitician in senatul Romaniei. Fi-v-ar numele de ras!

  2. doua vinituri , in banat !
    sula verde de robu , decat sa isi faca limba dupa kurul lui blaga , ar trebui inainte sa ne prezinte realizarile si beneficiile care le-am avut cu buldogul in timis ….gunoaie , gunoaie , gunoaie !

    • Perceptia mea este ca, un judet care are printre parlamentarii sai persoane din conducerea de virf nationala a partidului respectiv, e de fapt in dezavantaj de reprezentare, ptr ca parlamentarul respectiv prin natura pozitiei politice cu multe responsabilitati pe care o are, cu siguranta va avea prea putin timp pe care sa si-l dedice proiectelor si prioritatilor pe care judetul cu pricina le are. De aceea, dupa fiecare legislatura, persoana respectiva ar trebui din proprie initiativa sa-si depuna candidatura dintr-un alt judet, evident dintr-unul care ii garanteaza obtinerea accesului in Parlament. Asa ar fi fair-play, inclusiv in cazul dlui Blaga. Aradul, Alba, Bihorul, Clujul, Brasovul sint tot atitea judete de dreapta, care i-ar putea garanta continuatea statutului de parlamentar. Accept contra-argumente definite cu realism.

  3. Rahat de politicieni si in PSD si in PNL toti sunt plini de ei