Noutati :

Cine va fi urmatorul cetatean de onoare al judetului Timis? Ce propuneri au facut consilierii judeteni?

25 februarie, 2015 - 11:46 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Dupa ce Consiliul Judetean Timis a acordat la finalul anului trecut titlul de cetatean de onoare Patriarhului BOR, Daniel, acum consilierii judeteni au facut o noua propunere: Stefan Popa Popa’s.

Daca propunerea a fost facuta initial, la plenul de luna trecuta de catre consilierul judetean Adrian Negoita (PSD), presedintele Comisiei de Cultura, in plenul de miercuri propunerea a fost reluata de consilerii Tiberiu Lelescu si Marin Popescu (PNL).

Stefan Popa Popas

Impreuna cu domnul Marin Popescu propunem sa purcedem la acordarea titlului de cetatean de onoare pentru Stefan Popa Popa’s. Este un artist de mare valoare nascut si care traieste pe meleagulire judetului Timis. Este cetatean de onoare in mai multe judete. Am avut o discutie cu dansul si este de acord”, a spus Lelescu.

Presedintele CJ Timis, Titu Bojin a propus ca cei trei, Adrian Negoita, Tiberiu Lelescu si Marin Popescu sa fie initiatorii proiectului.

Docuemntatia este apropae gata si rog toti consilierii care sunt de acord sa semneze. De sapt viitoare va fi disponibila pentru semnat. Este foarte bine ca s-a facut aceasta propunere inca o data, in plen”, a spus Negoita.

Titu Bojin a mai adaugat ca mai sunt in patrimoniul Consiliului judetean Timis, doua colane care vor fi oferite cetatenilor de onoare ai judetului.

Stefan Popa Popa’s este unul dintre cei mai cunoscuti caricaturisti ai lumii, intrand si in Cartea Recordurilor pentru cea mai mare viteza la realizarea unei caricaturi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...