Noutati :

Cine va asigura Laptele si Cornul in scolile din judetul Timis?

19 octombrie, 2016 - 02:07 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. La finalul acestui an se incheie contractul firmei care asigura programul „Laptele si Cornul” in judetul Timis. Astfel ca cei de la Consiliul Judetean au demara procedurile pentru o noua licitatie.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Sorin Grindeanu a declarat ca a fost publicat caieul de sarcini pe SEAP, iar firmele interesate se vor putea inscrie la licitatie. Licitatia va fi finalizata pana la sfarsitul acestui an, astfel incat firma castigatoare sa poate livra scolilor produsele incepand din luna ianuarie 2017.

A fost postat pe SEAP caietul de sarcini pentru licitatia la Lapte si Corn pentru perioada urmatoare. Se va intra in proceduri si in mod normal o sa fim acoperiti cu ceea ce inseamna Laptele si Cornul si nu vor fi sincope incepand cu anul 2017„, a spus Grindeanu.

Presedintele Consiliului Judetean Timis a criticat modul de lucru al subordonatilor din CJT, afirmand ca s-a lucrat „cu un ritm lent” si ca a durat doua luni pentru publicarea pe SEAP a caietului de sarcini.

Firma care in prezent furnizeaza laptele si cornul in cadrul programului national mai are contract pana la 31 decembrie. Inainte de finalizarea constractului, Consiliul Judetean Timis ese nevoit, porivit legii, sa organizeze o noua licitatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...