Noutati :

Cine pune pe masa 100.000 de euro pentru ACS Poli Timisoara?

19 februarie, 2016 - 02:38 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Primul sponsor pentru ACS Poli Timisoara, dupa ce clubul a ramas fara finantare in urma unei decizii a Curtii de Conturi.

Firma Casa Rusu din Timisoara a virat deja in conturile clubului suma de 50.000 de euro, urmand ca pe viitor sa vireze inca pe atat. In total 100.000 de euro este sponsorizarea din partea acestei firme.

Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu care s-a declarat multumit ca s-a gasit un prim sponsor pentru echipa de fotbal.

Iata ca apelurile mele spre cei care au bani sa vina acum la greu alaturi de noi nu sunt fara ecou, deja avem un sponsor, o firma, care s-a angajat ferm, poate ca a si platit in orice caz se pregateste sa plateasca peste 200 000 de lei ceea ce inseamna 50.000 euro si isi analizeaza afacerile sa vada daca pote sa vina in perioada urmatoare cu inca atata. Daca vin si altele, daca iubitorii de sport inteleg momentul greu si vin pe sistemul prin SMS de donatii si daca operatorii de telefonie sunt dispusi sa vina ca sponsori, noi suntem multumiti„, a declarat Nicolae Robu.

Casa Rusu reprezinta o afacere in demeniul mobilei si functioneaza in localitatea Dumbravita, la marginea Timisoarei.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Deci Robu are probleme la „intelect”, sa sponzorizeze cei 50 de spectstori pe meci