Noutati :

Cine compune imnul Timisoarei va fi premiat cu peste 2.000 de euro. Cum se desfasoara concursul?

14 aprilie, 2014 - 12:38 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Dupa cum opiniatimisoarei.ro a anuntat deja, Timisoara va avea un imn in cel mai scurt timp. Reprezentantii primariei anunta deja demararea unui concurs de solutii in acest sens, compozitorul castigator fiind premiat cu 10.000 de lei, aproape 2.300 de euro.

CITESTE SI: Timisoara va avea un imn. Compozitorii sunt chemati sa participe la un concurs!

Cei care doresc sa isi puna amprenta pe viitorul imn al Timisoarei trebuie sa participe asadar la concurs.

„Timisoara are nevoie de o identitate audio si de o identitate vizuala unica, are nevoie de o melodie pe care sa o fredoneze si de care sa fie mandru fiecare timisorean, o melodie emblematica, atat la nivel national, cat si international. Timisoara trebuie sa fie promovata printr-un Imn oficial al orasului, o noua modalitate prin care sustinem candidatura Timisoarei la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021. Imnul Municipiului Timisoara va fi stabilit in urma unui concurs de solutii”, se arata in referatul ce insoteste proiectul de hotarare.

Compozitorul castigator va cesiona exclusiv drepturile de autor asupra imnului Consiliului Local Timisoara si primariei.

Regulamentul concursului va fi elaborat de un juriu de specialitate, format din 5 membri. Presedintele acestuia va fi directorul Filarmonicii Banatul, Ioan Garboni, iar ceilalti 4 membri vor fi numiti prin dispozitie a primarului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...