Noutati :

Cine a prevazut atentatele din Paris! E teribil ce urmeaza! Iata profetiile lui Nostradamus!

13 ianuarie, 2015 - 11:49 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
4

Atacul terorist de la sediul redactiei de satira Charlie Hebdo, care a adus teroare in Franta si in intreaga Europa, a readus in discutie profetiile pe care le-a facut Nostradamus, cat si profetia parintelui Elpidie, care sugereza ca acesta ar putea fi inceputul celui de-al treilea razboi mondial.


Parintele Elpidie considera ca traim vremuri apocaliptice si ca cel de-al treilea razboi mondial nu va fi un conflict pentru cucerirea teritoriilor, ci o lupta apriga ce va fi declansata din cauza religiilor.

Fanaticii islamisti ar putea declansa al treilea razboi mondial prin atentatele care au pus pe jar Europa.

Coran: sura 9, verset 29: “Luptati contra celor ce nu cred in Allah si in ziua Judecatii de Apoi, care nu interzic ceea ce Allah si Profetul sau au interzis, si care nu practica religia adevarului printre cei care au primit Cartea, pana ce acestia platesc tributul cu propriile maini, umilindu-se.”

Ce spune parintele Elpidie

Potrivit acestuia, “ razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om si Dumnezeu, este marea problema a conducatorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va indura inca o data o mare patimire din partea diavolului. De ce diavolul il razboieste pe Hristos? Deoarece doreste sa ii ia locul… de aceea si vine cu acest nume in lume: Anti-Hristos, impotriva lui Hristos. Atunci trebuie sa traim dupa cum doreste Lucifer si dupa cum ne dicteaza noua ordine mondiala. Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru.”,

Nostradamus anunta pentru 2015 conflicte militare grele

– in 2015 vor avea loc atentate impotriva a patru premieri din diverse colturi ale lumii.

– Nostradamus mai spune ca, in 2015, ne asteapta conflicte militare grele, schimbari mari asteptandu-ne dupa ce bariera lingvistica dintre natiuni va cadea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. pe deasupra mai vine si cometa…

  2. pai nu prevestise sfarsitul lumii pentru 2000 ? atunci cum putea sa mai faca alte profetii dupa sfarsitul lumii?

    • varianta de rezerva 2.0 (ca la USL)

  3. Dar cu Arsenie Boca v-ati consultat ?.