Noutati :

Cinci strazi de pamant din zona Ronat din Timisoara au fost asfaltate

7 noiembrie, 2013 - 05:02 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Strazile Anvers, Homorod, Grigore Ureche, Teodor Aman si Radu de la Afumati, care pana acum au fost strazi de pamant, au fost reabilitate si asfaltate. Strazile respective se afla in zona Ronat din Timisoara.

Astfel, pe strazile Anvers, Homorod si Grigore Ureche care pana acum  erau strazi de pamant nemodernizate, unde, mai ales in zilele ploioase, traficul rutier se desfasura in conditii grele. Lungimea totala a acestor strazi este de 1.057 metri, iar lucrarea a costat 350.000 lei. Aici s-a asternut covor asfaltic si s-a introdus canalizarea si apa curenta.

In acelasi fel s-a procedat si pe strazile Teodor Aman si Radu de la Afumati. Pe strada Aman s-a asternut asfalt pe toata latimea strazii, pe o lungime de 491 de metri, valoarea lucrarii fiind de 133.218 lei.

Pe strada Radu de la Afumati s-a asternut, de asemenea, covor asfaltic pe o lungime de 269 metri si s-au realizat 60 de locuri de parcare. Valoarea lucrarilor este de 159.324 lei.

In ceea ce priveste lucrarile de extindere a canalizarii acestea s-au realizat astfel: pe strada Teodor aman a fost extinsa canalizarea pe o lungime de 463 metri cu 43 de racorduri de canal, valoarea lucrarilor a fost de 539.642; pe strada Radu de la Afumati a fost extinsa canalizarea pe o lungime de 320 metri, cu 17 racorduri de canal, valoarea lucrarilor a fost de 330.270 lei. Pe strada Anvers a fost extinsa canalizarea pe o lungime de 342 metri cu 30 de racorduri de canal, valoarea lucrarilor este de 318.319 lei. Pe strada Homorod a fost extinsa canalizarea pe 337 metri cu 38 racorduri de canal, valoarea lucrarilor fiind de 326.083 lei, iar pe strada Grigore Ureche a fost extinsa canalizarea pe 321 metri, cu 15 racorduri de canal, valoarea lucrarilor fiind de 250.527 lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bogdanestilor ar trebui iarasi asfaltata .

  2. Buna treaba cu asfaltarea,dar domnule primar veniti sa vedeti strazile Magnoliei, Petuniei, Azaleelor sunt impracticabile ,nu s-a pus nici macar piatra ,drumul este din pamant.

  3. subscriu la ce spune Alina, locuiesc acolo si e tragic dupa fiecare ploaie…si locuim in oras.

  4. buna, am o rugaminte mare imi caut rudele care au plecat din Basarabia in perioada celui de al-2-lea razboi mondial si sau stabilit in Timisoara,cunosc doar ca locuiau pe strada Homorod 2,iar numele de fata a matusei este „Codreanu” Monica.Rog mult daca cineva cunoaste aceasta persoana sau istoria data sa lase un mesaj,multumesc mult !!! dupa anul 1989 bunica a pierdut legatura cu ei.