Noutati :

Cifrele au luat-o razna pe tabelul de intretinere la bloc, in Timisoara. Explicatia pentru care platim mai mult luna aceasta

6 iulie, 2019 - 12:16 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Surpriza neplacuta pentru timisorenii care locuiesc la bloc, in Timisoara. Pe tabelul de intretinere sunt trecute sume mari de bani pe care locatarii trebuie sa le scoata din buzunare, in aceasta luna.

CITESTE SI: Sute de firme inchise si amenzi de milioane de lei date de inspectorii de la Protectia Consumatorului in Timis

Vorbim despre cei care au optat pentru plata incalzirii in varianta 40% pe timp de vara si 60% pe timp de iarna. Practic, acestia au de achitat acum capriciile vremii.

Explicatia celor de la Colterm pentru aceasta situatie este ca din cauza faptului ca luna mai a fost una foarte racoroasa,s-a luat decizia de a furniza agent termic in extrasezon.

In fiecare an, clientii Colterm care au optat pentru plata incalzirii in varianta 40% pe timp de vara si 60% in timpul sezonului de furnizare, regasesc pe facturi restul de plata (adica cei 40%) in factura lunii mai. Anul acesta, in mod exceptional, din cauza temperaturilor scazute inregistrate in luna mai, am fost nevoiti sa prelungim sezonul de funizare pentru incalzire, pe timp de noapte, pana in 18.05.2019. Astfel, pe facurile aferente lunii mai se va regasi atata restul de plata din consumul de incalzire a lunii ianuarie 2019, la care se adauga suma pentru perioada de furnizare pana in 18 mai. De aceea valorile facturilor din luna mai din acest an sunt mai mari decat cele din anii precedenti!”, au transmis reprezentantii societatii de termoficare.

Clientii Colterm care au optat sa plateasca integral costurile incalzirii termice in sezonul de furnizare, vor regasi pe facturi doar consumul aferent lunii mai.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. In alte tari cu climat mult mai rece decat la noi, se intrerupe caldura chiar si in 15 aprilie … aici daca e un pic de nor si ploaie imediat Coltermul da drumul sa arda caloriferele.