Noutati :

Christoph Gehlen, reprezentant de seama al stiintei constructiilor pe plan mondial, desemnat Profesor Onorific al UPT

8 aprilie, 2019 - 09:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Facultatea de Constructii a Universitatii Politehnica Timisoara organizeaza marti, 9 aprilie 2019, in amfiteatrul K1 al Centrului de Conferinte al UPT, incepand cu ora 12:00, ceremonia decernarii titlului academic de „Profesor Onorific” domnului prof.dr.ing. Christoph Gehlen de la Universitatea Tehnica din München.

Profesorul Christoph Gehlen este un reprezentant de prestigiu al stiintei constructiilor pe plan mondial. Vreme de peste doua decenii a desfasurat o activitate stiintifica si tehnica remarcabila ilustrata printr-un numar impresionant de programe de cercetare de inalt nivel stiintific, care includ atat proiecte de cercetare fundamentala cat si proiecte experimentale pentru industrie, precum si numeroase publicatii.

In paralel cu activitatea practica si de cercetare, in anul 2008, Christoph Gehlen si-a inceput si cariera universitara. Dupa o activitate practica si teoretica impresionanta, in ianuarie 2012, dl. Gehlen a fost ales decan al Facultatii de Constructii, Geodezie si Mediu din cadrul Universitatii Tehnice München.

In aceasta calitate, in anul 2017 semneaza acordul de cooperare, din partea TU München, Facultatea Constructii, Geodezie si Mediu, cu Facultatea de Constructii a Universitatii Politehnica Timisoara, sustinand activ dezvoltarea relatiilor de colaborare.

Din aceste motive, Senatul Universitatii Politehnica Timisoara, in sedinta din luna martie 2019, a luat decizia decernarii titlului de „Profesor onorific” d-lui prof.dr.ing. Christoph Gehlen.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...