Chivorchian: Daca se vrea sa se rezolve un lucru e nevoie de cateva minute, daca nu, ne vom intalni inca opt luni de acum inainte

Gheorghe Chivorchian

TIMISOARA. Presedintele clubului alb-violet, Gheorghe Chivorchian s-a aratat extrem de sceptic in privinta viitorului alb-violet in Timisoara. Chivorchian a declarat ca ziua de maine va fi una decisiva pentru suflarea polista si spera ca in ultimul ceas autoritatile locale sa se puna de acord in privinta a ceea ce vor face.

Am inteles ca maine va fi o intalnire. Mi-as dori din toata inima ca dupa 8 luni de intalniri sa se spuna ce se doreste cu acest club, ce se vrea cu aceasta echipa a Timisoarei, a Banatului pentru ca decizia de maine va fi esentiala pentru viitorul acestui club“, a explicat presedintele lui Poli Timisoara.

Ar fi fost normal ca atunci cand se termina primul audit factorii locali sa se intalneasca cu noi clubul, urmand ca acele documente sa poate fi studiate si de consilierii locali, pentru ca pana la urma ei sunt legislativul, ei voteaza. Nu s-au intamplat lucrurile astea. Noi ca si club am fost foarte transparenti. Tot ce a depins de noi in auditarea clubului sau in prezentari de rapoarte noi le-am pus pe site si oricum, daca mai au nevoie de alta lamuriri suntem aici. Repet, astazi clubul Poli are nevoie ca sa ia licenta de 2,1 milioane de euro ca sa intre in prima liga. O data intrat in prima liga, cred ca in viitor putem fi la fel de puternici cum am fost, daca nu chiar mai puternici. Daca se vrea sa se rezolve un lucru e nevoie de cateva minute, daca nu, ne vom intalni inca opt luni de acum inainte“, a conchis Gheorghe Chivorchian.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...