Noutati :

Chirie mai mare pentru Maternitatea Odobescu din Timisoara. Cat va plati Primaria in fiecare an

30 octombrie, 2018 - 08:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Cresc sumele pe care Primaria Timisoara trebuie sa le plateasca pentru inchirirerea spatiului in care isi desfasoara activitatea Maternitatea Odobescu.

CITESTE SI: Vesti extraordinare pentru navetistii din Timis. Se reintroduc trenurile pe o ruta importanta, cu plecare din Timisoara 

Vechiul contract de inchiriere a expirat in luna august, astfel ca a fost nevoie de o renegociere cu Fundatia Caritas, pentru ca spitalul sa isi poata desfasura in continuare activitatea in acel imobil. Iar de aceasta data, sumele pe care Primaria trebuie sa le achite cresc in fiecare an.

„Se aproba inchirierea imobilului compus din demisol + parter +etajul I si teren aferent, situat in Timisoara Bv. 16 Decembrie1989 nr. 24, proprietatea Fundatiei Caritatea in care functioneaza Clinica de Obstetrica si Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data adoptarii prezentei hotararii, la pretul stabilit prin negociere astfel;
– 5.700 euro/ luna, in primul an de inchiriere;
– 5.960 euro/ luna, in al doilea an de inchiriere;
– 6.500 euro/ luna, in al treilea an de inchiriere”, se arata in proiectul de hotarare de Consiliu Local pentru aprobarea inchirierii cladirii maternitatii.

In contractul de inchiriere mai este prevazut ca, in momentul in care Clinica de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Clinic Municipal va avea un alt spatiu in care sa se mute, contractul de inchiriere inceteaza unilateral, printr-o notificare pe care spitalul trebuie sa o trimita Fundatiei Caritatea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Deci Caritas are banii , deci nu voi mai fi disponibil sa fac ceva pentru Fundatia Caritas.