Noutati :

Chess Contest, confruntarea mintii la Universitatea Politehnica Timisoara

16 noiembrie, 2017 - 10:58 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare, in colaborare cu Facultatea de Automatica si Calculatoare si Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza, in perioada 17 – 19 noiembrie 2017, Chess Contest, un concurs de sah dedicat elevilor si studentilor din toata tara.

Competitia este impartita in doua concursuri organizate in paralel. Primul este dedicat persoanelor legitimate, fiind recunoscut de Federatia Romana de sah si are loc in 17 si 19 noiembrie, iar cel de-al doilea este destinat persoanelor nelegitimate avand loc in 18 noiembrie.

Inscrierile se pot face pana in data de 17 noiembrie online sau inainte de inceperea concursului la Restaurantul Politehnica Timisoara, acesta fiind locul de desfasurare a concursului.

Iubitorii de sah sunt asteptati vineri, 17 noiembrie, la Restaurant Politehnica Timisoara, la ora 15:00, pentru a se duela intr-un mod cinstit si pentru a deveni regi si regine.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...