Noutati :

Cetatenii straini se pot vaccina si la centrele din judetul Timis. Care este procedura de urmat

12 mai, 2021 - 07:38 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: NATIONAL
1

TIMISOARA. Strainii care vin din tarile Uniunii Europene in Romania se vor putea imuniza la orice centru de vaccinare de pe teritoriul tarii noastre.

CITESTE SI: O noua transa de vaccin Johnson&Johnson a intrat in Romania. Cate doze au fost repartizate la Timisoara. E pe drum si un transport de AstraZeneca 

Decizia a fost luata de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor Privind Vaccinarea Impotriva SARS-CoV-2.

Fac exceptie centrele de vaccinare organizate de catre structurile din cadrul sistemului national de Aparare, Ordine Publica si siguranta nationala.

La momentul prezentarii la centrele de vaccinare, cetatenii trebuie sa se identifice cu actul de identitate valid, respectiv cu cartea de identitate din tara de provenienta, sau pasaport. Inregistrarea în RENV (Registrul Electronic National de Vaccinari) se va face pentru fiecare doza administrata, folosind actul de identitate, in vederea eliberarii unei adeverinte de vaccinare. Dupa efectuarea celei de-a doua doze/monodoze, centrul de vaccinare va pune la dispozitia cetatenilor vaccinati adeverinta imprimata, sau o va transmite pe adresa de e-mail, in formatul descarcat de pe RENV„, transmite Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea.

CNCAV precizeaza de asemenea ca pentru cetatenii inregistrati in RENV cu pasaport sau act de identitate nu exista posibilitatea descarcarii adeverintei in varianta electronica de pe site-ul adulti.renv.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Boungiorno!!