Noutati :

Cersetorii, alungati de langa biserici, in Timisoara! Tie ti-au cerut bani?

25 iulie, 2016 - 11:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Duminica n-a fost zi de odihna pentru politistii locali din Timisoara. Acestia au descins la mai multe biserici din oras sa vada daca cersetorii sunt la locul lor.

In timpul patrularilor au descoperit rapid 15 oameni care stateau cu mana intinsa, 8 adulti si 6 copii.

O parte erau la biserica din zona Sinaia, o mama cu 4 copii in apropierea celei de pe Baader, iar un barbat in scaun cu rotile langa Catedrala Mitropolitana.

Politistii au mai descoperit cersetori si pe Calea Sagului.

cersetori

Femeile cu copii au fost predate adapostului de pe strada Regina Maria, iar ceilalti centrului social de pe Telegrafului.

Politistii locali atrag din nou atentia timisorenilor sa nu le mai dea bani cersetorilor pentru ca atfel nu vor pleca si vor apela in continuare la mila publica.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Oameni buni, dar in tramvaie nu descindeti? E plin de hotomani, nu e in siguranta pentru a circula cu mijloacele de transport. La cersetorii de pe langa biserici, mai poti sa le zici NU, dar cand te inghesuie in tramvai, tu de unul singur, altii 10 pe langa tine, dintre care unul sau doi cu vreun cutit ascuns pe undeva, cum ar fi????

  2. DE CE MILITIA COMUNITARAXSI CEI DE LA SECTIA 3 NU AU OCHI SA CADA CA ZILNIC LA INTERSECTIA SEMAFORIZATA PE CAROSABIL ATRE BULECARDUL 16DECEMBRIE SI LIVIU REBREANU SA ANTRE BENZI SI CERSESTE Ali TIGANCA CU PURADELUL DE MANA ASI PUNE VIATA A EI CAT SI AL COPILULUI IAR TOTI SOFERI TREBUIE SA O FEREASCA PANA CAND TOVARASI MILITIENI NE MAI UMILITI CU SFIDAREA SI CIOPARTIREA LEGI SI LINISTEA NOASTRA A CONTRIBUABILOR DE LA CARE VA LOATI LEAFA RUSINE SA VA FIE

  3. DE CE MILITIA COMUNITARAXSI CEI DE LA SECTIA 3 NU AU OCHI SA CADA CA ZILNIC LA INTERSECTIA SEMAFORIZATA PE CAROSABIL ATRE BULECARDUL 16DECEMBRIE SI LIVIU REBREANU SA ANTRE BENZI SI CERSESTE Ali TIGANCA CU PURADELUL DE MANA ASI PUNE VIATA A EI CAT SI AL COPILULUI IAR TOTI SOFERI TREBUIE SA O FEREASCA PANA CAND TOVARASI MILITIENI NE MAI UMILITI CU SFIDAREA SI CIOPARTIREA LEGI SI LINISTEA NOASTRA A CONTRIBUABILOR DE LA CARE VA LOATI LEAFA RUSINE SA VA FIE