Cererea lui Basescu respinsa la Senat: 65 de ani, varsta de pensionare pentru barbati si femei

Plenul Senatului a repsins miercuri cererea de reexaminare a legii pensiilor ceruta de presedintele Traian Basescu, potrivit careia varsta de pensionare pentru femei ar fi trebuit sa scada la 63 de ani. Soarta cererii de reexaminare va fi transata de Camera Deputatilor. Puterea pierde lupta cu Opozitia la Senat. Plenul Senatului a respins miercuri cererea presedintelui Traian Basescu ca varsta de pensionare la femei sa scada la 63 de ani de la 65, cat prevedea initial legea adoptata initial de Parlament. Din Senat, legea va merge la Camera Deputatilor, acolo unde Puterea are o majoritate confortabila.

Plenul Senatului a repsins miercuri cererea de reexaminare a legii pensiilor ceruta de presedintele Traian Basescu, potrivit careia varsta de pensionare pentru femei ar fi trebuit sa scada la 63 de ani. Soarta cererii de reexaminare va fi transata de Camera Deputatilor.
Puterea pierde lupta cu Opozitia la Senat.

Plenul Senatului a respins miercuri cererea presedintelui Traian Basescu ca varsta de pensionare la femei sa scada la 63 de ani de la 65, cat prevedea initial legea adoptata initial de Parlament. Din Senat, legea va merge la Camera Deputatilor, acolo unde Puterea are o majoritate confortabila.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.