Noutati :

Ceremonia de absolvire a studentilor Universitatii Politehnica din Timisoara cu Vita de vie, Oana Pellea, SuperChill si Dan Negru

29 iunie, 2022 - 08:46 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. O nouă generație de absolvenți UPT își încheie studiile și se pregătește să-și croiască un drum în viață. Este un moment festiv prin care evidențiem încă o dată forța și performanța Universității Politehnica Timișoara.

Festivitățile vor începe sâmbătă, 2 iulie 2022, la ora 18:30, pe platoul din fața Rectoratului UPT, în Piața Victoriei, cu un flash-mob și un moment artistic, urmat de Parada Absolvenților care, acompaniată de trupa SuperChill, se va îndrepta spre Stadionul Știința.

Ceremonia de absolvire UPT 2022 începe la ora 20:30, este organizată pe Stadionul Știința și va cuprinde discursuri ale reprezentanților conducerii UPT, mediului economic și a studenților, dar și premierea absolvenților cu media multi-anuală 10.

Momentele artistice vor fi susținute de trupa SuperChill, actrița Oana Pellea și formația Vița de Vie. Evenimentul se va încheia în jurul orei 22:45 cu un spectaculos foc de artificii.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. O adevarata t _ _ _ _ _ e !!!