Noutati :

Centrul Timisoarei si mai multe cartiere din oras vor avea contoare de apa cu citire la distanta. Vezi care sunt zonele in care Aquatim pune echipamentele!

25 august, 2011 - 03:45 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Angajatii Aquatim vor monta peste 3.000 de contoare cu transmisie radio in centrul Timisoarei si in cele mai importante cartiere din oras. Contoarele cumparate de societate vor fi montate in peste 100 de strazi din zona centrala.

Potrivit reprezentantilor Aquatim, cele 3.200 de contoare cu transmisie radio vor fi puse pe cele mai importante 100 de strazi din centrul Timisoarei, dar si din cartierele Elisabetin, Balcescu, Circumvalatiunii, Dacia, Mircea cel Batran, Ronat si Mehala.

„Programul de inlocuire a contoarelor a demarat saptamana trecuta, cand au fost montate primele 30 de apometre pe Bd. 16 Decembrie 1989. Actiunea se va desfasura pe parcursul a 4 luni si va fi realizata cu salariatii proprii. Instalarea se face gratuit, iar clientii vor fi anuntati cu 48 de ore inainte, printr-o instintare scrisa”, spune Aurel Vlaicu, director general Aquatim.

Aceste contoare permit citirea exacta a consumului de apa, de la o distanta cuprinsa intre 20 si 200 de metri, in functie de locul in care este amplasat. Citirea se face cu ajutorul unui dispozitiv electronic care intra in dialog cu contorul, acesta transmitandu-i inregistrarea consumului la acel moment sau la o data programata. Astfel, citirea este posibila si atunci cand angajatii Aquatim nu au acces la cele aflate pe domeniul privat, in camine inundate sau in alte locuri greu accesibile.

In Timisoara, Aquatim a mai instalat 1.300 de astfel de echipamente. Noua investitie, spun reprezentantii Aquatim, nu va afecta numai timisorenii. Acestea vor fi puse si in alte localitati din judet.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...