Centrul de Recuperare Medicala ‘Cristian Serban’ de la Buzias face angajari. Lista cu posturile disponibile si conditiile de concurs

TIMIS. Centrul Medical de Evaluare, Terapie, Educatie Medicala Specifica si Recuperatorie pentru Copii si Tineri ”Cristian Serban” din Buzias organizeaza concurs pentru ocuparea mai multor posturi.

Acestea sunt disponibile pe perioada nedeterminata:
– Asistent medical, specialitatea nutritie si dietetica – 1 post (studii superioare de specialitate, 6 luni vechime)
– Asistent medical debutant specialitatea balneofizioterapie – 1 post (studii post-liceale cu specialitatea balneofizioterapie, fara vechime)
– Ajutor bucatar – 1 post (studii generale)

De asemenea, este disponibil un post pe perioada determinata:
– Fiziokinetoterapeut – 1 post (diploma de licenta in specialitate, 6 luni vechime)

Concursul de va organiza conform calendarului urmator:
– 16 februarie 2023, ora 15.00 – termen limită de depunere a dosarelor
– 24 februarie 2023, ora 09.00 – proba scrisă
– 24 februarie 2023, ora 14.00 -proba de interviu

Relații suplimentare se pot obtine la sediul Centrului Medical de Evaluare, Terapie, Educatie Medicala Specifica si Recuperatorie pentru Copii si Tineri ”Cristian Serban” din Buzias, strada Avram Iancu, nr.18, judetul Timis, telefon: 0256.322.080 sau AICI!

***

Centrul Medical „Cristian Şerban” de Evaluare, Terapie, Educație Medicală Specifică și Recuperare, din Buziaş, pentru copii și tineri cu diabet zaharat, hemofilie și alte boli în al căror tratament este necesară recuperarea fizică și kinetoterapia, a fost înființat, construit și modernizat continuu de Fundația ,,Cristian Șerban” pentru ajutorarea copiilor bolnavi, fondată de familia de medici și profesori universitari Viorel şi Margit Şerban, din Timișoara, în memoria fiului lor, Cristian. Construirea și dotarea Centrului a început în anul 1992, acțiuni care au continuat până în prezent, Fundația contribuind permanent la dezvoltarea și modernizarea lui, numai pentru binele pacienților lui.

Centrul este un spital public (nu privat), unic în România, prin profilul său, în care activitatea medicală și-a extins treptat aria și s-a perfecționat, în pas cu progresele medicinii pe plan internațional. El este încadrat cu o echipă terapeutică completă, compusă din diabetologi, pediatri, hematolog, nutriționist, psiholog, educatori, kinetoterapet, fizioterapeut și asistenți medicali, toți cu multă experiență profesională.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.