Noutati :

Centru regional de automotive construit si dotat cu peste 12 milioane de lei, la Timisoara. FOTO!

28 decembrie, 2015 - 07:24 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Orasul Timisoara se poate mandri cu o noua investitie. Este vorba de un centru regional pentru automotive unde se va lucra la prototipuri si piese de serie mica, din acest domeniu.

Valoarea contractului a fost de 12,6 milioane de lei, iar lucrarile au costat 6,1 milioane de lei, in timp ce pentru echipamente s-au cheltuit 4,8 milioane de lei. Aceste preturi includ si TVA.

Cladirea de afla in Parcul Industrial din Freidorf si este construita pe o suprafata de 1.600 mp, fiind formata din trei corpuri independente, insa cu legatura intre ele.

Aici sunt sali de conferinte, birouri, laboratoare, dar mai ales hale in care se va lucra.

Primii clienti interesati sa lucreze cu aparatura de aici sunt vecinii de la o fabrica de corpuri de iluminat care s-au aratat interesati sa foloseasca tehnica pentru piese, serie mica, ce au fost comandate de un client.

Proiectul este realizat cu bani din fonduri europene, iar constructia a inceput in august 2012.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Investitie inceputa in 2012 si acum se termina? Stie Robu ce inseamna 3 ani in evolutia tehnologiei, deci este in urma cu 3ani.

  2. Bani aruncati pe fereastra. Cine va lucra, pentru cine? Oamenii si expertiza lor sunt mai importanti decat echipamente sau cladiri. Deci, cine va lucra aici? Cum se vor sustine financiar? Automotive inseamna foarte multe. Care este aplicabilitatea acestei investitii? Automotive insemna mechanica, chimie, electronica, software, etc….
    Inca o dovada clara de ruptura intre economia reala si birocratii care ne conduc si ne cheltuie fara discernamant banii.