Noutati :

Centru medical, sala de calculatoare, biblioteca si capela la Biserica Studentilor din Complex. Cati bani investeste Primaria Timisoara!

14 mai, 2012 - 12:42 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

foto: adulmec.ro

TIMISOARA. Un loc de rugaciune nu este suficient pentru a-i face pe studenti sa mearga la biserica, considera reprezentantii Parohiei Ortodoxe Romane din Timisoara, care au pornit un proiect pentru a-i face pe studenti sa-l caute pe Dumnezeu.

Mai marii bisericii cer sprijin financiar de la Primaria Timisoara ca sa termine lucrarile de constructii incepute la ansamblul bisericesc Biserica Studentilor corpul B,C si D.

Este vorba despre realizarea a 4 corpuri de cladiri: corpul A – Biserica propriu-zisa, corpurile B si C – auditoriu, biblioteca si alte functiuni si corpul D – centru medical, sala de calculatoare, paraclis deschis si altele.

„Biserica Ortodoxa Romana urmareste implicarea activa in viata spirituala a societatii romanesti, indeosebi in educatia tinerilor in spirit crestinesc si atragerea lor catre biserica”, se arata in referatul ce insoteste proiectul de hotarare care se va afla in atentia alesilor locali la urmatoarea sedinta ordinara.

Consilierii locali vor fi cei care decid daca se aloca 100.000 de lei din bugetul local pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Studentilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...